De voorbije 9 weken zijn heel intensief geweest voor Peter Gillis. Zijn zoon Mark lag in een coma door een ernstige longontsteking en zijn leven hing aan een zijden draadje. Het was nog maar de vraag of hij er ooit terug bovenop zou komen.

Peter ging elke dag naar het ziekenhuis om zijn zoon te bezoeken en dat negen weken lang. Dat gebeurde bijna allemaal op automatische piloot.

“In het begin zijn we altijd hier geweest, 24 uur per dag, dus hebben we weinig op en neer gereden. Wat ik aan dit ziekenhuis positief vind, is de uitleg van de dokters. Ze namen alle tijd en stonden soms met vijf dokters om het bed van Mark. Ook door de verpleging werden we netjes behandeld”, blikt Peter terug in Party.

Een bekend gezicht als Peter Gillis die vaak in het ziekenhuis is, dat is natuurlijk een uitgelezen kans voor de fans om Peter te kunnen spotten. Maar ook daar hadden ze iets voor voorzien.

“We hadden een aparte ingang, want er waren veel fans die allemaal een fotootje wilden. Ik moet zeggen: chapeau voor het ziekenhuis.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten