Dat Linda de Mol en Jeroen Rietbergen opnieuw een koppel zijn, dat is bijna oud nieuws. Daar schrikt ook niemand nog van. Maar toch moet Erica Meiland toegeven dat ze er toch het hare van denkt.

“Ik begrijp er niks van. Alsof hij nu niks heeft gedaan. Linda heeft hem toch ook helemaal niet nodig? Dat snap ik ook niet. Kijk, het is jammer, want ze zal echt wel wat voelen voor zo’n man. Hij is goed voor de kinderen geweest. Maar wil je daar de rest van je leven mee geassocieerd worden”, vraagt Erica zich af in Party.

Mocht je nog een vrouw zijn die niks heeft en niks kan, dan zou Erica het nog begrijpen dat je je aan zo iemand blijft vastklampen. Maar Linda heeft toch helemaal geen man nodig zoals Jeroen.

“Wat de vrouw van Ali B gedaan heeft, dat zou Linda ook moeten doen. Geweldig wat zij door de telefoon tegen Ali B zei in de afgetapte gesprekken. Dat ze ‘helemaal klaar’ met hem was. En ze was wel zijn manager. Maar groot gelijk. Wat zou Linda’s manager over Jeroen zeggen? Die zal toch ook wel zeggen: ‘Rot toch op met die Jeroen.’

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten