Anita Witzier is niet van het televisiescherm weg te slagen. Binnenkort kan je kijken naar ‘Zin in Morgen’ en dat is niet het enige dat er nog zit aan te komen.

“We gaan ook nieuwe afleveringen maken van ‘Voor Wie Steek Jij Een Kaarsje Op?’, die in de aanloop naar Allerzielen wordt uitgezonden. Daarnaast werk ik aan een programma dat ‘De Verbouwing Van Je Leven’ heet, een serie van vier afleveringen die pas volgend jaar op televisie komt”, zegt ze in Party.

En er zit nog meer in de pijpleiding, want er komt ook een opvolger van ‘Twaalf Straten Groen’. Een programma dat gaat over het duurzaam vergroenen van buurten en pleinen samen met de bewoners.

“Daarnaast coach en begeleid ik binnen de KRO-NCRV jonge mensen die geen of weinig ervaring hebben in het tv-vak en dat is wel heel erg mijn ding nu.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten