Bekend zijn kan erg leuk zijn, maar er kan ook heel wat druk op je schouders komen te liggen. En niet iedereen kan daar altijd even goed mee omgaan.

“Het enige nadeel is dat ik niet meer zo snel ergens naartoe ga. Laatst zeiden de meiden: ‘We gaan naar dat nieuwe futuristische winkelcentrum in Leidschendam. Ik wilde heel graag mee, maar ze zeiden: ‘Je gaat niet mee hoor pap, want dan komen er allemaal mensen om je heen en die willen allemaal op de foto.’ Dat is natuurlijk de keerzijde en dat vind ik wel jammer”, zegt Martien in Weekend.

In de afgelopen vijf jaar zijn er ook momenten geweest waarop Martien echt wilde stoppen met alles. Een gevoel dat vooral tijdens de zomervakantie naar boven kwam.

“Reality wil zeggen dat je allerlei dingen onderneemt en dat aan de kijkers laat zien, maar toen hadden we een heel saai leven. Elke ochtend gingen we naar het pension, die mensen verzorgen. Wat moet je daar nog over filmen?”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten