Hoewel Dries Roelvink al een aantal jaren bezig is, is het toch pas de laatste tijd dat hij echt veel respect en lof krijgt van het publiek.

“Wat mij geholpen heeft, zijn de columns die ik verzorgde in het radioprogramma van Sven Kockelman. Mensen zeiden dan: ‘’Zo gek is Dries nog niet. Hij weet overal aardig wat van en kan lekker overal over meepraten”, zegt Dries in Party.

Mark Rutte zei zelfs dat hij Dries zag als ‘De Stem van de straat’, en dat ziet Dries nog altijd als een erg mooi compliment.

“Ik ben nu ook politiek verslaggever bij ‘RTL Boulevard’, wat ik erg leuk vind. En ik schuif af en toe aan bij ‘Shownieuws’. Maar vooral als er iets is dat mij interesseert, aangaat, of over ons gaat. Maar wat ik wel nog eens zou willen doen, is iets met ‘De stem van de straat’. Als ik op straat loop, komen mensen zelf naar me toe en knopen een gesprek aan. Misschien kan ik daar nog iets mee.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten