Welke talkshow dit najaar de hoogste kijkcijfers zal scoren, dat valt voorlopig nog af te wachten. Het zou zomaar kunnen dat ‘Vandaag Inside’ deze ‘talkshowoorlog’ wint en de meeste kijkers weet te trekken.

“Ik weet het niet, als je veel naar VI kijkt, kun je voorspellen wat ze gaan zeggen. De enige die onvoorspelbaar is, is Van der Gijp. Daar moet ik altijd vreselijk om lachen”, zegt Catherine Keyl in Weekend.

Wie voorlopig niet terugkomt met een talkshow is Matthijs van Nieuwkerk. Al zou Keyl er niet van schrikken moest hij toch plots weer opduiken.

“Ik ben nergens meer verbaasd over. Ik zou het geweldig vinden, ik vind hem nog steeds de beste van allemaal. Het kan mij niet schelen of dat bij Omroep MAX is of waar dan ook, als hij maar op de buis terugkeert. Ik bewonder hem om zijn bevlogenheid. Ik weet alleen niet in hoeverre alle gebeurtenissen dat van hem hebben afgenomen, het is wel heftig wat hij heeft meegemaakt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten