Wie in Spanje is en de brasserie van Rachel Hazes al bezocht heeft, weet dat Casa Hazes een groot succes is. Het terras zit in de zomer afgeladen vol en de tafeltjes in het restaurant zijn allemaal druk bezet.

Groot was dan ook de verbazing toen Rachel plots haar appartement in Almere te huur aanbood. Dat deed sommige mensen meteen vermoeden dat Rachel in financiële moeilijkheden zou verkeren.

Wie het appartement wil huren betaalt zo’n 1.850 euro per maand en is gelegen aan de Vinkeveense Plassen. Heb je als huurder een boot, dan heb je geluk want er is ook een aanlegsteiger ter beschikking, weet Party.

Maar heeft Rachel het geld echt nodig? Volgens de laatste cijfers staat haar B.V Sappie Van Rassie op een negatief vermogen van 103.000 euro. Eerder was dat nog 59.000 euro.

Haar andere eigen vermogens kenden in totaal gelukkig wel een groei van 176.000 euro. Daaruit kan besloten worden dat het eigen vermogen van Hazes zeker niet in gevaar is en dat ze er nog altijd meer dan warmpjes bijzit.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten