Voor Monica Geuze een relatie begon met James Lawrence was ze een fervent dater. Niet alleen mannen van haar leeftijd, maar ook oudere mannen passeerden daarbij wel eens de revue.

Ze herinnert zich nog heel goed haar date die ze had met een twintig jaar oudere man waarmee ze een hapje was gaan eten.

“Er komt ineens iemand binnen en ik draai me om en het is de vader van mijn dochter. Die staat ineens naast me. En toen zei hij: ‘Is dit je date?! Als ik je moet redden moet je een seintje geven”, blikt Monica terug in Party.

En alsof dat nog niet genoeg was, dronk de date van Geuze ook nog eens teveel. Hij zakte bijna door zijn benen van het drinken.

“Het was echt heel zielig. Want dan zie je gewoon best wel een man op leeftijd, die zichzelf niet onder controle heeft en buiten op de stoep valt. Ik heb dan maar een taxi bestelt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten