Heel wat mensen denken misschien dat prinses Alexia geen keuze heeft waar ze gaat studeren, maar dat heeft ze wel degelijk. Noch haar vader, noch haar moeder heeft een keuze opgedrongen.

“We laten het volledig aan onze dochter over. Zij kan zoveel kanten op dat ik ook in spanning afwacht, waar zij voor kiest”, citeert Party de koning.

Het wordt dus niet Groningen, maar wel Londen. En daardoor gaat Alexia dicht bij haar nichtjes Luana en Zaria gaan studeren. Zij wonen in Londen en kennen de Britse hoofdstad als hun broekzak.

Alexia wordt ook wel eens gezien als de feestprinses, en natuurlijk zal ze van het nachtleven profiteren in Londen. Maar er zal ook gestudeerd moeten worden.

De prinses kiest er voor de studies Science & Engineering for Social Change. Een studie die heel wat maatschappelijke impact bevat en die perfect kan zijn voor een prinses als Alexia.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten