Zoals je John de Bever en Kees Stevens ziet in ‘De Bevers’, zo zijn de mannen ook echt. Ze blijven ten allen tijde zichzelf, of er nu camera’s draaien of niet.

“Door fatsoenlijk te doen tegen andere mensen, bereik je veel meer. Dat John in 2023 bij ‘Holland Zingt Hazes’ mocht zingen, was een soort droom die uitkwam. Het kwam puur door ons mooi contact met Rachel Hazes. Wij likken geen hielen, wij betalen nergens voor”, zegt Kees in Party.

John en Kees hebben veel fans, maar vooral de vader van John was een grote fan van de reeks. Hij overleed jammer genoeg in juni 2023.

“Hij was vrij nuchter, maar hij vond het natuurlijk allemaal wel mooi. Als hij bijvoorbeeld zag dat we met Marianne Weber of Corry Konings omgingen of optraden, dan glunderde hij van oor tot oor. Voor hem was Corry een ontzettend bekende zangeres, dat was voor hem iets fantastisch.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten