Speciaal voor de band Ancora hebben Jan Smit en Jan Keizer nog eens een keertje samen gezongen. Keizer heeft een grote bewondering voor Smit en wat hij al allemaal heeft bereikt.

“Hij heeft zich geweldig ontwikkeld, niet alleen op zanggebied, maar ook als persoonlijkheid. Ik vind het heel knap dat hij het Songfestival heeft gepresenteerd. Dat zijn disciplines die niet iedereen beheerst”, zegt Jan in Weekend.

Volgens Keizer maakt Jan Smit niet graag ruzie en wil hij eigenlijk gewoon iedereen helpen. Maar dat is toch niet hoe het er met zijn zus Monique aan toegaat.

“Daar kan ik de vinger niet op leggen. Ik weet niet of het zo is en waar het aan ligt. Ik kan het me gewoon niet voorstellen. Jan is van goede wil, vind ik. Vaak weten mensen niet eens waar het fout ging. Ze zijn kwaad, maar weten niet waarom. Ik vind dat jammer, want je leeft maar één keer.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten