Het zit goed tussen Noa Vahle en haar vriend Tim de Wild. Ze hechten allebei aan dezelfde dingen veel belang en houden ook allebei erg veel van sport. Niet alleen om te kijken, maar ook om het zelf te beoefenen.

“Ik zeg weleens tegen hem; als ik jou had ontmoet toen je nog vier avonden per week in de kampen hing, had het niet gewerkt. Maar we zijn elkaar op het juiste momenten tegengekomen”, zegt Noa in Party.

Ook met de schoonfamilie klikt het goed. Tim is altijd met open armen ontvangen door Linda, maar zeker ook door de rest van de familie De Mol.

Sinds kort wonen de twee ook samen en dat in een fantastisch huis in Amsterdam. Dat huis kocht Linda voor zo’n 875.000 euro, speciaal voor haar dochter.

Van grootmoeder worden, zal Linda nog eventjes moeten blijven dromen, want de twee willen eerst nog wat aan hun carrière timmeren. Maar dat er binnen enkele jaren kindjes komen, daar lijkt geen twijfel over te bestaan.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten