Veel mannen zullen het kunnen bevestigen dat het moment waarop ze hun bruid voor het eerst zien, heel vaak een wow-momentje is. Dat geldt ook voor boer Jaap die in juni in het huwelijksbootje stapte met zijn vrouw Helle.

“Zo zie ik haar normaal nooit, in een nette, mooie jurk. Ik ben wel heel emotioneel, maar op dat moment niet. Toen Helle voor het eerst bij mij in huis kwam, had mijn moeder voor mij een kerstboompje gekocht en die hebben wij in de tuin gezet”, begint Jaap in Party.

Het kerstboompje was bij het planten een halve meter groot en is ondertussen uitgegroeid naar een kerstboom van zo’n 2 meter.

“Voor Helle en mij is het symbolisch onze levensboom, zal ik daar zeggen. Op de trouwdag moest ik daar met mijn gezin naartoe gaan staan en toen kwam Helle aangelopen zonder dat ik haar kon zien. Toen ik mij mocht omdraaien stond zij voor mij in haar trouwjurk.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten