Jan Dijkgraaf heeft een nieuw boek geschreven over de familie Meiland. Het boek heet ‘De Familie – Achter De Schermen Bij De Meilandjes’ en vertelt nieuwe verhalen die de fans nog niet wisten.

“Ik vond het heel vrolijk en voor mij was het een feest der herkenning. Alles waarover in het boek geschreven wordt, heb ik natuurlijk meegemaakt. Tijdens het lezen dacht ik vaak: ‘oh ja, inderdaad, zo was het! Ik vergeet weleens dingen, maar als je het dan leest, komt het allemaal weer naar boven en denk je wat is het allemaal leuk geweest”, lacht Erica in Party.

In het boek kom je onder meer te weten hoe het er de afgelopen vijf jaar van ‘Chateau Meiland’ aan toe is gegaan en dat komt dan ook weer mede dankzij regisseur Timon Moll.

“We hebben bij ‘Ik vertrek’ zo vreselijk gelachen en zo fijn gewerkt, dat we dachten: we moeten gewoon Timon Moll als regisseur hebben voor ‘Chateau Meiland’. Als hij naast de camera staat en hij stelt ons vragen, dan kan hij ons bewerken met zijn ogen, waardoor wij meer gaan vertellen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten