Er zijn nog maar weinig mensen die een goed woord over hebben voor Linda de Mol. Linda maakt zich tegenwoordig alles behalve sympathiek bij de bevolking en mensen noemen haar zelfs compleet gestoord.

“Linda de Mol was ooit een charmante vrouw vol zelfspot, maar gedraagt zich nu veeleisend, klagerig en onredelijk”, lezen we her en der en ook in Party.

Zo moesten de vragen die wilden gesteld worden aan Linda op de perspresentatie van Gooische Vrouwen vooraf ingediend en goedgekeurd worden en konden er vragen gecensureerd worden.

Ook ‘RTL Boulevard’ is het gedrag van Linda helemaal beu en al zeker na die bewuste persdag. Zij wilden liever geen interview meer met de ooit zo grote ster van Nederland.

“Dit gaat wel heel ver. Dat is zelfs bij het Koninklijk Huis niet zo. Dan mag je de vraag wel nog zelf stellen”, klinkt het achteraf bij Bridget Maasland, lezen we in Weekend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten