Prinses Alexia is negentien geworden en heeft dat gevierd met een groot feest. De prinses is de grootste liefhebber van feestjes binnen de koninklijke familie, dus als er een iemand een groot feest verdiende, was zij het wel.

Nu het feest achter gesloten deuren plaatsvond, zal de prinses zich ook iets meer hebben kunnen laten gaan dan tijdens feestjes in clubs of discotheken. Daar wordt ze immers altijd in de gaten gehouden door de aanwezige mensen.

Alexia omschreef zichzelf een tijdje geleden als: “Ik ben gewoon Alexia. Ik weet wie ik ben, mijn familie weet wie ik ben”, citeert Weekend.

Het maakt de prinses weinig uit wat de media over haar schrijft en wat ze te zeggen hebben over hoe ze eruit ziet. Maar dat opgroeien met mobiele telefoons en camera’s, daar heeft ze het wel moeilijk mee.

“Ik vind het erg beklemmend. Het is deel van deze tijd dat iedereen een camera mee heeft en alles kan filmen en op social media kan zetten. Ik snap dat het interessant is als je iemand ziet die je herkent. Maar ik voel me er wel heel beperkt door.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten