Leontine Borsato ziet er graag goed uit en heeft daar veel voor over. Maar Leontine is ook graag gezond en ook dat vraagt regelmatig een behandeling.

Zo ondergaat ze al een vijftal jaar koudlaserbehandelingen. Dat is goed voor de aanmaak van nieuwe huidcellen.

“Ik vind het alleen lastig, want wat heeft het nou gedaan? Ik weet niet hoe ik eruit had gezien als ik het niet had gedaan. Maar er zijn ook mooie behandelingen, zoals de collageenbooster, waarbij je meteen ziet dat je huid ervan gaat stralen”, zegt ze in Weekend.

Ook van een chirurgische ingreep deinst Leontine niet terug. Zo heeft ze haar ogen laten opereren en daar is ze heel blij mee.

“Een ooglidcorrectie onder en boven. Nu kan ik weer eyeliner trekken. En ik heb ook een vampire lift. Dat is een huidbehandeling zonder plastische chirurgie, waarbij eigen bloedplasma in de huid wordt gespoten voor de aanmaak van extra collageen.”

Dat zijn best veel behandelingen, maar toch trekt Leontine een grens. “Ik wil niet helemaal gladgetrokken worden, dat ik niet meer kan bewegen, of grote opgeblazen lippen. Dat vind ik echt niet mooi.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten