Er is veel te doen geweest rond de Eurosongdeelname van Joost Klein. Hij werd gediskwalificeerd nadat hij een dreigend gebaar had gemaakt naar een cameravrouw.

Er is ondertussen al veel over geschreven en gezegd en we weten nog altijd niet wat er exact is gebeurd. Maar net dat geeft aanleiding tot heel wat verontwaardigde reacties.

“Ik vind het belachelijk. Normaal gesproken wordt er eerst onderzoek gedaan en kun je iemand op die feiten beoordelen. Maar hij kreeg niet eens een kans. Ik geloof dat ze hun eigen regeltjes hebben”, reageert Justine Pelmelay in Weekend.

Volgens haar heeft de politiek er veel mee te maken en zitten er meer redenen achter waarom hij werd verwijderd uit de wedstrijd.

“Je moet zo opletten in deze tijd. Niemand weet wat hij precies heeft gedaan, maar gelukkig heeft hij haar niet fysiek aangeraakt. Het liedje had zeker kans gehad, dat zag je wel aan het enthousiaste publiek.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten