Frans Duijts is een harde werker, zoveel is duidelijk. Hij is niet alleen actief als zanger, maar ook als ondernemer. Al vragen veel mensen zich wel eens af of de zanger niet te veel werkt en overwerkt raakt.

De zanger heeft al een keertje een burn-out gehad en heeft zijn lesje wel geleerd. Hij probeert er toch zoveel mogelijk aan te doen om niet opnieuw op een burn-out af te stevenen.

“Al met al is het een team van 23 man dat Frans Duijts verzorgt. Dat klinkt heel raar, maar Frans Duijts is uiteindelijk ook een merk. Een optreden kost 8495 euro, dus we zitten met zingen ergens rond de 1,5 miljoen. En dan krijg je daarnaast nog inkomsten van je platen en sponsordingetjes”, klinkt het in Party.

Frans en zijn team moeten hard werken, maar het harde werken loont. Ze houden er wel wat aan over en zien het werken eerder als een goed betaalde hobby.

“Maar het is ook superleuk om te zien wat het doet met je fans. Want ja, er wordt wel wat mee verdiend, maar dat is bijzaak eigenlijk.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten