Had je Ilse DeLange 25 jaar geleden gezegd dat ze een mooie carrière als zangeres zou uitbouwen, ze had je misschien niet geloofd. Toch draait ze al 25 jaar mee en groeide haar hobby uit tot haar beroep.

“Ik kan niet zeggen dat er veel aan me getwijfeld werd, want het is gelaagder dan dat. Maar soms moet ik de beslissing voor een ander nemen. Ik hou niet zo van twijfelaars. Je gelooft er niet goed in? Laat maar, dan ben ik zelf het confettikanon wel. Dat zat altijd al in me, en is door ervaringen in het verleden alleen maar sterker geworden”, klinkt het in Libelle.

Ilse heeft nu ook een nieuw album uit dat ‘Breuken’ heet. Daarin zingt ze over het feit dat ze denkt dat iets nooit kapot kan, dat het voor eeuwig is, totdat het toch breekt.

“Als relaties breken, ontstaan scheuren in het beeld dat je er allebei van had. Iedereen heeft dan zijn of haar eigen waarheid. Dat mag, soms is dat ook om je eigen verwerkingsproces te ondersteunen. In het begin kan het voelen alsof iets alleen maar slecht was, maar dat gaat over. Tijd is helend. Later kan ik toch goed terugdenken aan een persoon of vriendschap.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten