Soms valt er kop nog staart te krijgen aan Gordon. Hij wordt soms gek van zijn eigen bekendheid, maar toch zoekt hij nog altijd de spotlights op door een nieuw album te gaan maken. En dat terwijl hij ook rustig in de anonimiteit kan verdwijnen in Dubai.

“Ik zal je eerlijk zeggen: ik heb er geen spijt van dat ik weer een album maakte, maar als ik wist hoeveel kritiek ik over me heen zou krijgen, had ik er misschien wel nog een keertje over nagedacht. Dan zeggen ze weer dat ik vals zing, dan gaat het over mijn haar. Ik heb een album gemaakt, dat is alles waar het over moet gaan”, zegt Gordon in Libelle.

Natuurlijk heeft Gordon er wel al eens aan gedacht om in de anonimiteit te verdwijnen. En hij heeft ook al stappen in die richting gezet.

“Ik heb onlangs besloten om mijn voorgenomen theatertour af te blazen. Ik was helemaal klaar met de bak kritiek die ik over me heen kreeg na het lanceren van mijn album. Met de tijd komt het vast allemaal weer goed.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten