De Meilandjes staan al enkele jaren garant voor hoge kijkcijfers. Ze zijn een begrip geworden in Nederland en iedereen lijkt wel fan te zijn. Het geld stroomt op die manier vlotjes binnen, maar op die manier wordt ook wel eens getwijfeld aan hun spontaniteit.

En dat beseffen de Meilandjes ook maar al te goed. Zij zullen niet stoppen met televisie maken tot hun succes echt volledig is uitgemelkt, schrijft Party.

Behalve met hun televisieprogramma’s zijn er bovendien nog heel wat andere manieren waarop de Meilandjes geld binnenhalen. Denk maar aan het uitgeven van boeken, scheurkalender of een eigen kledinglijn.

Martien en Erica Meiland hebben een eigen BV op hun naam staan en naar hen mogen Montana en Maxime de rekening sturen om hun bijdrage te kunnen ontvangen voor hun verschijning in de realityreeks. “Bij Martien en mij is alles 50/50, alleen de kinderen sturen een eigen factuur”, legt Erica uit. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten