Jaap Reesema en Kim Kötter hadden het goed in hun huis samen met hun toen nog twee kinderen. Ze wilden niet echt verhuizen, tot een bevriende makelaar hen opbelde met het nieuws dat hij hun ultieme droomhuis had gevonden.

“Onze droom om aan het water te wonen kon werkelijkheid worden. Vooral Jaap wilde dat heel graag. Ik was hoogzwanger en mijn hoofd stond naar heel veel dingen, maar verhuizen was daar niet een van. Toch ben ik twee dagen na de bevalling gaan kijken, baby Ted nam ik mee in de draagzak. Het huis was lelijk en moeilijk, maar het uitzicht… wauw, fenomenaal”, zegt Kim in Linda Loves.

In het begin leek het nog dat ze maar een beetje zouden moeten gaan verbouwen. Maar toen de plannen kwamen, dachten ze daar heel snel anders over.

“Zodra je gaat tekenen met een architect, denk je ineens dingen als: we doen dit maar één keer. En: hier blijven we altijd wonen. We hebben het dik afgemaakt en daar geen seconde spijt van gehad. We willen inderdaad nooit meer weg.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten