Heel wat vrienden en familie van Ria Valk waren erbij toen ze haar 65-jarige carrière en 831ste verjaardag ging vieren. Ook haar dochter Monique was erbij. Zij mijdt de camera’s, maar dat vindt Ria prima.

Monique heeft al heel wat meegemaakt in haar leven. Zo werd ze in 2008 getroffen door een levensgevaarlijke vleesetende bacterie. Haar situatie was kritiek.

“Die streptokokkenbacterie, daar lag ze zes weken door in coma. Maar ik mag daar van haar niet over praten, of ik krijg weer op mijn donder”, lacht Valk in Weekend.

Haar Kleinkind Sam was dan weer niet op het feest. Zij woont sinds kort in Vietnam, bij haar vader. Haar vader heeft er twee restaurants en woont er al jaren.

“Mijn dochter en hij zijn uit elkaar. Sam liep een paar jaar geleden nog stage bij BNNVARA, maar nu woont ze daar. Ik heb haar net nog gezien via de telefoon.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten