De relatie tussen Tooske Ragas en Bastiaan Ragas was in het begin niet vanzelfsprekend. Tooske zat nog in een relatie toen ze Bastiaan leerde kennen. Ze genoot van zijn gezelschap en voerde ondertussen een innerlijke strijd met zichzelf en haar gevoelens.

Uiteindelijk koos Tooske toch voor haar liefde voor Bastiaan en brak ze met haar andere partner. De twee zijn ondertussen twintig jaar getrouwd en nog altijd heel gelukkig samen.

Het koppel heeft de voorbije jaren nog een enkele crisis gekend en ze zijn nog altijd dol op elkaar. De twee blijven ook leren van elkaar.

“Ik heb geleerd om geduldiger te zijn. Om te geven zo dat dat je verwacht dat er iets tegenover staat. Dat is heel mooi aan het huwelijk of lange vaste relatie je scherpt elkaar. Wanneer je elkaar niet meer kunt prikkelen of bijslijpen, dan kan ik me voorstellen dat het best heel snel einde oefening is”, vertelt Bastiaan in Eva Magazine en Party.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten