Koningin Maxima heeft er een leuk bezoek aan Almere opzitten. Behalve het bezoeken van de stad maakte ze ook tijd om met de bevolking te praten en naar hun verhalen te luisteren.

Maar ze bezocht er ook de haakclub in het wijkgebouw. Maar ze ging ook langs bij gewone mensen in de straat, ouders en kinderen en leerlingen en hun kunstproject. Meer zelfs! Maxima haakte mee en praatte met iedereen.

Dat zal een enorme boost geven aan de populariteit van het koningshuis. Dat Maxima ook haar zorgen deelt met de mensen, zal ook zeker en vast een positieve boost geven.

Zo vertelde Maxima vooral om de zorgen die ze heeft over haar dochters. Zo vraagt ze zich vaak af of haar kinderen wel de juiste vrienden hebben en of ze niet in verkeerde groepjes terecht zullen komen.

Het werd snel duidelijk dat de bevolking dit heel erg apprecieerde en dat ze daar toch het positieve van in zagen. Iets wat ze niet meteen zien in het indrukwekkende werk dat Maxima doet voor de VN.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten