De laatste tijd worden prinses Amalia en Boris Saxe-Coburg-Gotha steeds vaker in elkaars gezelschap gespot. De twee lijken het erg gezellig te hebben met elkaar en zouden smoorverliefd zijn op elkaar.

“Hun vriendschap is in een paar maanden tijd erg hecht geworden, hij is een van haar belangrijkste vertrouwelingen. Ze delen een vriendengroep en spenderen veel tijd samen wanneer Amalia in Spanje is”, schrijft het Spaanse magazine Hola.

De twee kennen elkaar al heel lang en hebben veel gemeenschappelijke interesses. Ook hun moeders zijn met elkaar bevriend, wat een extra band geschept.

Amalia vertoeft de laatste tijd vaker in Spanje, omdat ze daar een iets vrijer leven kan hebben dan in Nederland. Maar of ze daar ook permanent woont, dat wil de RVD niet bevestigen, schrijft Story.

Maar wie is Boris eigenlijk? Boris is de zoon van de Bulgaarse prins Kardam van Turnovo. Hij overleed in 2005 ten gevolge van een zwaar auto-ongeluk. Boris is bekend als de prins van Turnovo en is eerste in lijn voor de Bulgaarse troon.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten