“Hij heeft aan me gezeten en me gedwongen foto’s en filmpjes te sturen”, dit is slechts één van de harde onthullingen die naar boven kwam tijdens de rechtszaak van Thijs Römer naar aanleiding van zijn online grensoverschrijdend gedrag bij destijds drie minderjarige meisjes.

Deze getuigenissen waren ongetwijfeld een zware klap voor Igone de Jongh, de tweede vrouw van de acteur. Wanneer ook nog eens naar boven kwam dat de Thijs Igone bedrogen had, besloot ze een punt te zetten achter haar huwelijk, zo staat in Party te lezen.

Een opmerkelijke schouder voor de danseres bleek Katja Schuurmans te zijn. Het tweetal kwam oorspronkelijk in contact met elkaar omwille van Sammie, het dochtertje van Thijs en Katja.

“Het begon misschien vooral met de kinderen, maar inmiddels kan ik ook wel zeggen dat ze echt een vriendin is”, geeft Igone aan. “Katja is één van de liefste mensen die ik ken. Juist omdat we zo verschillend zijn, werkt het heel goed tussen ons.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten