De leden van de koninklijke familie worden om veiligheidsredenen erg nauwlettend in het oog gehouden door tal van bodyguards. Alvorens de familie een officieel bezoek brengt, wordt de omgeving grondig onderzocht, de wandeling van en naar de auto gebeurt onder het nauwlettend oog van zichtbare en onzichtbare security en tal van andere kleine protocollen dienen gevolgd te worden.

Wanneer Máxima onlangs de Dutch Design Week in Eindhoven bezocht, besloot de koningin echter van het protocol af te wijken en al wandelend het terrein te verlaten. Hoewel de security vermoedelijk niet erg blij was met de improvisatie van de koningin, zou Máxima weinig spijt gehad hebben.

Ze wou namelijk maar wat graag even bijkletsen met haar boezemvriendin Mariska Dietz, zo staat in Story te lezen. Dé vriendin waar de koningin alles aan kwijt kan.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten