Vanaf september zal Gerard Joling Carlo Boszhard vervangen als teamcaptain in ‘Oh, Wat Een Jaar’. En hij blijft ook op post als panellid in kijkcijferkanon ‘The Masked Singer’, maar wat betreft het presenteren van een eigen programma, blijft het al even stil rond hem. Daarom vroeg LINDA. hem rechtuit wanneer hij weer eens een eigen programma bij RTL 4 krijgt.

“Die vraag hoor ik wel vaker, van heel veel mensen”, lacht Gerard. “Maar een programma moet ook echt bij me passen”, vervolgt hij. “Ik ben niet hongerig als presentator, daar hoef ik ook niet van te leven. Ik ben van huis uit immers geen presentator, maar als er een leuk programma komt dat bij me past: graag!”

Aangezien hij financieel niet afhankelijk is van zijn presentatiewerk, is Geer ook niet van plan om opdrachten af te snoepen van zijn collega-presentatoren die leven van dat werk, zo maakt hij duidelijk: “ . Ik zit er niet achteraan. Wat op mijn pad komt, komt op mijn pad. Dat is een bijzondere positie en echt enorm luxe, maar dat is wat het is”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten